
Składniki
80 gramów
1 łyżka
3 gramy
10 gramów
1 sztuka
1 plaster
1 listek
1 sztuka
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pierś z kurczaka przekrój wzdłuż i obtocz w przeprawie do kurczaka.
Krok 2
Rozgrzej olej na patelni i usmaż mięso.
Krok 3
Bułkę przekrój na pół i ułóż usmażone mięso.
Krok 4
Dodaj pokrojone warzywa, ser oraz polej ketchupem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej