Soczyste żeberka w coli na ostro

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

187

8 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

50 mililitrów

5 łyżek

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotować fix zgodnie z przepisem z opakowania. Doprawić pieprzem i sosem Tabasco oraz czosnkiem.

Krok 2

Żeberka pokroić w porcje i włożyć do naczynia do zapiekania. Zalać sosem i dokładnie wymieszać.

Krok 3

Piec około godzinę. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Soczyste żeberka w coli na ostro  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Soczyste żeberka w coli na ostro  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Soczyste żeberka w coli na ostro  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Soczyste żeberka w coli na ostro  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Soczyste żeberka w coli na ostro  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Soczyste żeberka w coli na ostro  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Soczyste żeberka w coli na ostro  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej