Składniki
null
null
100 gramów
null
1 pęczek
50 mililitrów
1 szklanka
1 łyżka
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki oczyść, opłucz, pokrój, usmaż i wystudź.
Krok 2
Małże rozdrobnij i połącz z pieczarkami.
Krok 3
Dodaj majonez, wino i koperek. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
19 osób ogląda przepis: 
Kotlety mielone z pieczarkami i żółtym serem
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej