
Składniki
null
null
100 gramów
null
1 pęczek
50 mililitrów
1 szklanka
1 łyżka
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki oczyść, opłucz, pokrój, usmaż i wystudź.
Krok 2
Małże rozdrobnij i połącz z pieczarkami.
Krok 3
Dodaj majonez, wino i koperek. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej