Sos z orzechami do potraw z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos z orzechami do potraw z grilla

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

2 łyżeczki

null

0.5 łyżeczki

0.5 szklanki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 2

Orzechy zmiel.

Krok 3

Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos z orzechami do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos z orzechami do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos z orzechami do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos z orzechami do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos z orzechami do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos z orzechami do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos z orzechami do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej