Sos „Tołstoj” I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Tołstoj” I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

50 gramów

0.5 szklanki

0.7 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały sparz, obierz ze skórki i zetrzyj.

Krok 2

Ubij śmietanę kremową i połącz z majonezem.

Krok 3

Dodaj migdały i posłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej