Sos „Tołstoj” I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Tołstoj” I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

50 gramów

0.5 szklanki

0.7 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały sparz, obierz ze skórki i zetrzyj.

Krok 2

Ubij śmietanę kremową i połącz z majonezem.

Krok 3

Dodaj migdały i posłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej