Sos „Tołstoj” I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Tołstoj” I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

50 gramów

0.5 szklanki

0.7 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały sparz, obierz ze skórki i zetrzyj.

Krok 2

Ubij śmietanę kremową i połącz z majonezem.

Krok 3

Dodaj migdały i posłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Sos „Tołstoj” I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pieczona golonka w piwie
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej