
Składniki
4 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
100 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ząbki czosnku pokrój w plastry.
Krok 2
Następnie podduś plastry czosnku na oliwie, pilnuj aby się nie spaliły.
Krok 3
Dodaj szałwię i masło, wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Jajka faszerowane pieczarkami
30 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej