Sos aglio olio

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

100 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ząbki czosnku pokrój w plastry.

Krok 2

Następnie podduś plastry czosnku na oliwie, pilnuj aby się nie spaliły.

Krok 3

Dodaj szałwię i masło, wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos aglio olio - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos aglio olio - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos aglio olio - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos aglio olio - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos aglio olio - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos aglio olio - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos aglio olio - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej