Sos do młodej kapusty przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos do młodej kapusty

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 pęczek

1 łyżeczka

1 sztuka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posiekaj koperek.

Krok 2

Sos sałatkowy do mizerii Knorr połącz z majonezem i śmietaną.

Krok 3

Dodaj koperek i musztardę miodową, wymieszaj. Sos najlepszy do młodej kapusty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos do młodej kapusty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos do młodej kapusty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos do młodej kapusty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos do młodej kapusty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos do młodej kapusty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos do młodej kapusty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos do młodej kapusty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos do młodej kapusty - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej