Sos „bis” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „bis”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 pęczek

30 gramów

1 szklanka

2 sztuki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki obierz i pokrój w kostkę razem z papryką i szynką.

Krok 2

Natkę posiekaj drobno.

Krok 3

Następnie ogorki połącz z majonezem, śmietaną i posiekaną natką pietruszki. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej