Sos „bis” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „bis”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 pęczek

30 gramów

1 szklanka

2 sztuki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki obierz i pokrój w kostkę razem z papryką i szynką.

Krok 2

Natkę posiekaj drobno.

Krok 3

Następnie ogorki połącz z majonezem, śmietaną i posiekaną natką pietruszki. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej