Sos „bis” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „bis”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 pęczek

30 gramów

1 szklanka

2 sztuki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki obierz i pokrój w kostkę razem z papryką i szynką.

Krok 2

Natkę posiekaj drobno.

Krok 3

Następnie ogorki połącz z majonezem, śmietaną i posiekaną natką pietruszki. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej