
Składniki
null
2 łyżki
null
1 pęczek
30 gramów
1 szklanka
2 sztuki
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki obierz i pokrój w kostkę razem z papryką i szynką.
Krok 2
Natkę posiekaj drobno.
Krok 3
Następnie ogorki połącz z majonezem, śmietaną i posiekaną natką pietruszki. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej