Sos „bis” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „bis”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 pęczek

30 gramów

1 szklanka

2 sztuki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki obierz i pokrój w kostkę razem z papryką i szynką.

Krok 2

Natkę posiekaj drobno.

Krok 3

Następnie ogorki połącz z majonezem, śmietaną i posiekaną natką pietruszki. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „bis” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Szyszki
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej