
Składniki
null
null
2 łyżki
5 sztuk
0.5 sztuki
3 łyżki
3 sztuki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek posiekaj drobniutko i utrzyj razem z majonezem i jogurtem naturalnym.
Krok 2
i utrzyj razem z majonezem i jogurtem naturalnym. Dodaj pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i ogórka. Zmiksuj.
Krok 3
Dodaj posiekany koperek i dopraw sos do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej