Sos jabłkowo-chrzanowy

Autor: garlic garlic

ratingratingratingratingrating

188

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

2 sztuki

100 gramów

100 gramów

1 łyżeczka

100 gramów

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz jabłka, zetrzyj na tarce i wymieszaj z sokiem z cytryny, żeby nie ciemniały.

Krok 2

Dodaj śmietanę, starty chrzan, majonez.

Krok 3

Dopraw cukrem i Mini kostkę Pietruszka Knorr, wymieszaj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej