Sos jabłkowo-chrzanowy przepis – Zobacz na przepisy.pl

Sos jabłkowo-chrzanowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 sztuka

2 sztuki

100 gramów

100 gramów

1 łyżeczka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz jabłka, zetrzyj na tarce i wymieszaj z sokiem z cytryny, żeby nie ciemniały.

Krok 2

Dodaj śmietanę, starty chrzan, majonez.

Krok 3

Dopraw cukrem i Mini kostkę Pietruszka Knorr, wymieszaj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos jabłkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos jabłkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos jabłkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos jabłkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos jabłkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos jabłkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos jabłkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej