Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
1 łyżka
1 łyżka
2 łyżki
40 gramów
1 szklanka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki obierz, a następnie drobno pokrój.
Krok 2
Grzyby, szczypiorek i natkę posiekaj.
Krok 3
Składniki połącz z majonezem, śmietaną i koncentratem pomidorowym.
Krok 4
Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej