Sos Maksymilian przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos Maksymilian

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

1 łyżka

1 łyżka

2 łyżki

40 gramów

1 szklanka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki obierz, a następnie drobno pokrój.

Krok 2

Grzyby, szczypiorek i natkę posiekaj.

Krok 3

Składniki połącz z majonezem, śmietaną i koncentratem pomidorowym.

Krok 4

Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Maksymilian - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Maksymilian - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Maksymilian - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Maksymilian - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Maksymilian - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Maksymilian - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Maksymilian - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos Maksymilian - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Jajka benedyktyńskie
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej