Sos Marika

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 łyżki

50 gramów

1 szklanka

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały sparz i obierz ze skórki.

Krok 2

Filety pokój w drobną kostkę.

Krok 3

Oba składniki połącz z majonezem, śmietaną i koncentratem pomidorowym.

Krok 4

Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Marika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Marika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Marika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Marika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Marika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Marika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Marika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej