Sos prof. Gepperta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos prof. Gepperta

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

1 sztuka

30 gramów

100 gramów

30 gramów

1 sztuka

50 mililitrów

1 szklanka

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomarańcz i cytrynę umyj, obierz i pokrój w kostkę wraz z ananasem.

Krok 2

Rodzynki opłucz i odsącz.

Krok 3

Figi i daktyle pokrój w kostkę.

Krok 4

Połącz wszystkie składniki i wymieszaj z majonezem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos prof. Gepperta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos prof. Gepperta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos prof. Gepperta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos prof. Gepperta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos prof. Gepperta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos prof. Gepperta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos prof. Gepperta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos prof. Gepperta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej