
Składniki
null
null
null
1 sztuka
30 gramów
100 gramów
30 gramów
1 sztuka
50 mililitrów
1 szklanka
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomarańcz i cytrynę umyj, obierz i pokrój w kostkę wraz z ananasem.
Krok 2
Rodzynki opłucz i odsącz.
Krok 3
Figi i daktyle pokrój w kostkę.
Krok 4
Połącz wszystkie składniki i wymieszaj z majonezem. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej