Sos orzechowy z orzechów włoskich oraz jogurtu | Przepisy.pl pixel

Sos „regent” I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

50 gramów

0.5 szklanki

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Orzechy sparz, obierz ze skórki i zetrzyj.

Krok 2

Jabłka umyj, obierz, oczyść i zetrzyj na tarce.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, jogurtem i orzechami. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej