Sos orzechowy z orzechów włoskich oraz jogurtu | Przepisy.pl pixel

Sos „regent” I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

null

50 gramów

0.5 szklanki

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Orzechy sparz, obierz ze skórki i zetrzyj.

Krok 2

Jabłka umyj, obierz, oczyść i zetrzyj na tarce.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, jogurtem i orzechami. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „regent” I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
10 osób ogląda przepis:
Rogaliki z dżemem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej