Dip z limonki z imbirem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dip z limonki z imbirem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

14

heart
74 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

251 osób wydrukowało

Pobierz pdf

358 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

100 gramów

10 gramów

1 sztuka

1 łyżeczka

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Limonkę otrzyj ze skóry. Wyciśnij z niej sok i połącz z jogurtem, majonezem Hellmann's, posiekaną kolendrą, łyżeczka miodu oraz startym na miazgę świeżym imbirem.

Dip z limonki z imbirem  - Krok 1
przepisy.pl

Dobra rada:

Tak przygotowany dip jest idealny do drobiu, warzyw i darów morza.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip z limonki z imbirem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip z limonki z imbirem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip z limonki z imbirem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip z limonki z imbirem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip z limonki z imbirem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip z limonki z imbirem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip z limonki z imbirem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip z limonki z imbirem  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Dip z limonki z imbirem Dip z limonki z imbirem

Limonkę otrzyj ze skóry. Wyciśnij z niej sok i połącz z jogurtem, majonezem Hellmann's, posiekaną kolendrą, łyżeczka miodu oraz startym na miazgę świeżym imbirem.