Składniki
100 gramów
100 gramów
10 gramów
1 sztuka
1 łyżeczka
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Limonkę otrzyj ze skóry. Wyciśnij z niej sok i połącz z jogurtem, majonezem Hellmann's, posiekaną kolendrą, łyżeczka miodu oraz startym na miazgę świeżym imbirem.
Dobra rada:
Tak przygotowany dip jest idealny do drobiu, warzyw i darów morza.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Grillowane kurczaki po meksykańsku na patyku
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej