
Składniki
1 łyżeczka
4 łyżeczki
150 gramów
4 sztuki
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso rozbij przez folię, oprósz solą i pieprzem.
Krok 2
Usmaż na rozgrzanej oliwie.
Krok 3
Następnie ułóż na blasze i posmaruj pesto, obłóż pomidorami krojonymi w paski, plasterkami sera i posyp kaparami.
Krok 4
Zapiekaj około 8 minut w 200 stopniach.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej