Steki z indyka z mozzarellą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

4 łyżeczki

150 gramów

4 sztuki

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso rozbij przez folię, oprósz solą i pieprzem.

Krok 2

Usmaż na rozgrzanej oliwie.

Krok 3

Następnie ułóż na blasze i posmaruj pesto, obłóż pomidorami krojonymi w paski, plasterkami sera i posyp kaparami.

Krok 4

Zapiekaj około 8 minut w 200 stopniach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Steki z indyka z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Steki z indyka z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Steki z indyka z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Steki z indyka z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Steki z indyka z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Steki z indyka z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Steki z indyka z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej