Steki z masłem ziołowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Steki z masłem ziołowym

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 sztuka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

4 plastry

20 gramów

4 sztuki

2 łyżki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Steki umyj, osusz, a następnie natrzyj olejem i upiecz na grillu. Dopraw solą i pieprzem.

Krok 2

Pomidora pokrój w ćwiartki, cebulę w plasterki.

Krok 3

Steki udekoruj liśćmi sałaty, pomidorami i gałązkami natki pietruszki.

Krok 4

Na każdym steku połóż plasterek cytryny i kawałek masła ziołowego.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Steki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Steki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Steki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Steki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Steki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Steki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Steki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Steki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
24 osoby oglądają przepis:
Chińska zupa z kurczakiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej