
Składniki
1 sztuka
4 sztuki
4 łyżki
4 łyżki
4 łyżki
0.5 łyżki
1 łyżka
4 łyżki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj i osusz steki, a następnie włóż je do wcześniej przygotowanej marynaty, cebulę posiekaj i dodaj do marynaty. Wstaw do lodówki na 2 godziny.
Krok 2
Przed położeniem na ruszt oczyść mięso z marynaty.
Krok 3
Piecz 15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej