Steki ze schabu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Steki ze schabu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 sztuki

4 łyżki

4 łyżki

4 łyżki

0.5 łyżki

1 łyżka

4 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj i osusz steki, a następnie włóż je do wcześniej przygotowanej marynaty, cebulę posiekaj i dodaj do marynaty. Wstaw do lodówki na 2 godziny.

Krok 2

Przed położeniem na ruszt oczyść mięso z marynaty.

Krok 3

Piecz 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej