Steki ze schabu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Steki ze schabu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 sztuki

4 łyżki

4 łyżki

4 łyżki

0.5 łyżki

1 łyżka

4 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj i osusz steki, a następnie włóż je do wcześniej przygotowanej marynaty, cebulę posiekaj i dodaj do marynaty. Wstaw do lodówki na 2 godziny.

Krok 2

Przed położeniem na ruszt oczyść mięso z marynaty.

Krok 3

Piecz 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Steki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Placek jogurtowy
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej