Surówka z kapusty pekińskiej

Autor: Monika Kowalska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

5 sztuk

1 sztuka

3 sztuki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szatkujemy kapustę, kroimy ogórek w kostkę, rzodkiewkę w półkola, cebulę w półksiężyce a czosnek zgniatamy w odpowiednim do tego przyrządzie lu drobno siekamy. Na koniec dodajemy sos tatarski

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej