Tortilla z kapustą pekińską

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

22 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

26 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

120 mililitrów

10 sztuk

3 sztuki

3 sztuki

1 sztuka

1 opakowanie

120 mililitrów

4 sztuki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapusty poszatkuj, ogórki pokrój w kostkę, wymieszaj z odcedzoną kukurydzą.

Krok 2

Pomidory umyj, podziel na połówki, dorzuć do pozostałych warzyw.

Krok 3

Czosnek zmiażdż i wymieszaj z jogurtem oraz majonezem.

Krok 4

Na tortille wyłóż warzywny farsz na tortille, polej sosem czosnkowym, zawiń w rulonik. Podgrzej, żeby były ciepłe.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tortilla z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tortilla z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tortilla z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tortilla z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tortilla z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tortilla z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tortilla z kapustą pekińską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Papryka faszerowana mięsem
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej