Szaszłyki z mintaja przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyki z mintaja

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

null

null

2 łyżki

5 łyżek

1 pęczek

5 łyżek

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety pokrój.

Krok 2

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym włóż do niej pokrojone filety.

Krok 3

Odstaw w chłodne miejsce na godzinę. Następnie wyjmij rybę z marynaty, oprósz mąki i nadziej na szpadki. Piecz około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki z mintaja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki z mintaja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki z mintaja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki z mintaja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki z mintaja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki z mintaja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki z mintaja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyki z mintaja - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej