Sznycel z indyka na orientalnie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycel z indyka na orientalnie

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sznycle umyj osusz i włóż do miski. Dodaj sok z cytryny, posyp przyprawą Knorr i imbirem, wmasuj w mięso pastę i smaż z obu stron krótko.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Szybki gulasz z papryką
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej