Sznycel z indyka na orientalnie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycel z indyka na orientalnie

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sznycle umyj osusz i włóż do miski. Dodaj sok z cytryny, posyp przyprawą Knorr i imbirem, wmasuj w mięso pastę i smaż z obu stron krótko.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Placek lotaryński
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej