Sznycel z indyka na orientalnie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycel z indyka na orientalnie

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 łyżka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sznycle umyj osusz i włóż do miski. Dodaj sok z cytryny, posyp przyprawą Knorr i imbirem, wmasuj w mięso pastę i smaż z obu stron krótko.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej