PRZEPISY.PL

Szybkie filety z mintaja

  • 45
  • 4
  • Łatwe
  • 0
3
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

  • olej
  • pieprz
  • bułka tarta
  • jajko2 szt
  • sól
  • cytryna0.5 szt
  • filety z mintaja500 g
    • Krok 1

      Filety rybne opłucz, odciśnij i skrop obficie sokiem wyciśniętym z cytryny. Oprósz solą i pieprzem, odłóż do lodówki na 30 minut.
    • Krok 2

      Rybę obtocz w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej.
    • Krok 3

      Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    1221
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    359
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    14
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    199
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe