Tacos z rybą

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

3 łyżki

3 łyżki

1 łyżka

1 szczypta

0.5 sztuki

450 gramów

8 sztuk

0.25 sztuki

3 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę dopraw wszystkimi wyżej wymienionymi przyprawami i obtocz w mące.

Krok 2

Usmaż na złoto na oleju.

Krok 3

Kapustę wymieszaj z oregano, kuminem, chili i czosnkiem.

Krok 4

Dodaj sok z limonki, sól i sos paprykowy.

Krok 5

Podgrzej tortille. Na każdej tortilli ułóż rybę i sałatę z kapusty. Posyp kolendrą i cebulą oraz dodaj salsę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej