
Składniki
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
2 sztuki
3 łyżki
3 łyżki
1 łyżka
1 szczypta
0.5 sztuki
450 gramów
8 sztuk
0.25 sztuki
3 łyżki
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę dopraw wszystkimi wyżej wymienionymi przyprawami i obtocz w mące.
Krok 2
Usmaż na złoto na oleju.
Krok 3
Kapustę wymieszaj z oregano, kuminem, chili i czosnkiem.
Krok 4
Dodaj sok z limonki, sól i sos paprykowy.
Krok 5
Podgrzej tortille. Na każdej tortilli ułóż rybę i sałatę z kapusty. Posyp kolendrą i cebulą oraz dodaj salsę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej