Tacos z rybą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tacos z rybą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

3 łyżki

3 łyżki

1 łyżka

1 szczypta

0.5 sztuki

450 gramów

8 sztuk

0.25 sztuki

3 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę dopraw wszystkimi wyżej wymienionymi przyprawami i obtocz w mące.

Krok 2

Usmaż na złoto na oleju.

Krok 3

Kapustę wymieszaj z oregano, kuminem, chili i czosnkiem.

Krok 4

Dodaj sok z limonki, sól i sos paprykowy.

Krok 5

Podgrzej tortille. Na każdej tortilli ułóż rybę i sałatę z kapusty. Posyp kolendrą i cebulą oraz dodaj salsę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tacos z rybą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej