
Składniki
40 dekagramów
2 sztuki
6 sztuk
4 łyżki
10 dekagramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron gotujemy al dente z dodatkiem kostki do makaronu Knorr.
Krok 2
Masło rozpuszczamy w rondelku. Czosnek obieramy. Obrywamy listki rozmarynu. Czosnek i rozmaryn drobno kroimy. Smażymy na maśle, aż czosnek się zezłoci.
Krok 3
Mieszamy z makaronem. Podajemy posypane parmezanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Kostka do makaronu, ryżu i ziemniaków Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej