Tagliatelle z rozmarynem

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

30 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

40 dekagramów

6 sztuk

4 łyżki

10 dekagramów

2 sztuki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron gotujemy al dente z dodatkiem kostki do makaronu Knorr.

Krok 2

Masło rozpuszczamy w rondelku. Czosnek obieramy. Obrywamy listki rozmarynu. Czosnek i rozmaryn drobno kroimy. Smażymy na maśle, aż czosnek się zezłoci.

Krok 3

Mieszamy z makaronem. Podajemy posypane parmezanem.

0

Opinie o przepisie

Kostka do makaronu, ryżu i ziemniaków Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Kostka do makaronu, ryżu i ziemniaków Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej