
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
100 gramów
4 sztuki
1 łyżeczka
100 gramów
1 sztuka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę oraz koperek posiekaj i połącz z kozim serem.
Krok 2
Pomidorki przekrój w ćwiartki.
Krok 3
Tortille podgrzej na patelni.
Krok 4
Masą serową posmaruj ciepłą, miękką tortillę.
Krok 5
Ułóż plastry łososia i pomidorki koktajlowe.
Krok 6
Całość obficie pokrop sosem vinaigrette i dopraw do smaku solą i pieprzem. Ciasto zawiń w ruloniki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej