
Składniki
3 sztuki
1 szczypta
3 sztuki
1 szczypta
4 łyżki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wątróbkę podsmaż na oliwie, a następnie drobno posiekaj.
Krok 2
Cebulę pokrój w talarki, podsmaż na pozostałej oliwie i także posiekaj.
Krok 3
Jajka ugotuj na twardo i pokrój na małe kawałki.
Krok 4
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej