PRZEPISY.PL

Wątróbki po żydowsku

  • 30
  • 6
  • Łatwe
  • 0
3
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

  • cebula3 szt
  • pieprz1 szczypta
  • jajko3 szt
  • sól1 szczypta
  • oliwa4 łyżki
  • wątróbki drobiowe250 g
    • Krok 1

      Wątróbkę podsmaż na oliwie, a następnie drobno posiekaj.
    • Krok 2

      Cebulę pokrój w talarki, podsmaż na pozostałej oliwie i także posiekaj.
    • Krok 3

      Jajka ugotuj na twardo i pokrój na małe kawałki.
    • Krok 4

      Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    95
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    282
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    168
    osób dodało do Mniamlisty
    90''
    6
    Łatwe
    30
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Średnie