Wątróbki po żydowsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wątróbki po żydowsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 szczypta

3 sztuki

1 szczypta

4 łyżki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wątróbkę podsmaż na oliwie, a następnie drobno posiekaj.

Krok 2

Cebulę pokrój w talarki, podsmaż na pozostałej oliwie i także posiekaj.

Krok 3

Jajka ugotuj na twardo i pokrój na małe kawałki.

Krok 4

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej