Wątróbki po żydowsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wątróbki po żydowsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 szczypta

3 sztuki

1 szczypta

4 łyżki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wątróbkę podsmaż na oliwie, a następnie drobno posiekaj.

Krok 2

Cebulę pokrój w talarki, podsmaż na pozostałej oliwie i także posiekaj.

Krok 3

Jajka ugotuj na twardo i pokrój na małe kawałki.

Krok 4

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wątróbki po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej