PRZEPISY.PL

Wątróbki po żydowsku

Autor: pasibrzuch
  • 30
  • 6
  • Łatwe
  • 0
3
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

  • cebula3 szt
  • pieprz1 szczypta
  • jajko3 szt
  • sól1 szczypta
  • oliwa4 łyżki
  • wątróbki drobiowe250 gr
    • Krok 1

      Wątróbkę podsmaż na oliwie, a następnie drobno posiekaj.
    • Krok 2

      Cebulę pokrój w talarki, podsmaż na pozostałej oliwie i także posiekaj.
    • Krok 3

      Jajka ugotuj na twardo i pokrój na małe kawałki.
    • Krok 4

      Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    40
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    1441
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    45
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    371
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Średnie