
Składniki
1 sztuka
2 łyżeczki
2 sztuki
1 pęczek
6 sztuk
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki i pomidory pokroiłam w kostkę, rzodkiewkę w półplasterki, paprykę w paseczki, cebulkę poszatkowałam, dodałam poszatkowany koperek,ocet balsamiczny i oliwę. Dokładnie wymieszałam.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej