
Składniki
6 łyżek
null
null
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szalotkę drobno posiekaj.
Krok 2
Połącz olej, musztardę i sok z cytryny.
Krok 3
Dodaj szalotkę i dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
16 osób ogląda przepis: 

Delikatne śledzie pod pierzynką z majonezu - VIDEO
15 min.
łatwe
Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej