Składniki
3 sztuki
450 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
6 łyżek
3 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kurczaka kroimy w paski i przekładamy do miseczki.
Krok 2
Dodajemy posikany czosnek i przyprawę oraz olej. Dokładnie mieszamy i odstawiamy conajmniej na godzinę w chłodne miejsce.
Krok 3
Zamarynowane mięso przesmażamy.
Krok 4
Warzywa kroimy.
Krok 5
Placki podgrzewamy zgodnie z zaleceniami producenta.
Krok 6
Rozsmarowujemy ketchup, rozkładamy liście sałaty, warzywa i kurczaka.
Krok 7
Zawijamy i dodatkowo chwilę jeszcze podgrzewamy. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej