Wyśmienita pasta z sardynek przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wyśmienita pasta z sardynek

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 pęczek

1 łyżeczka

100 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sardynki razem z olejem przełóż do miseczki, dodaj biały ser i zagnieć na jednolitą masę widelcem.

Krok 2

Dodaj posiekaną drobno cebulkę i zieleninę.

Krok 3

Wymieszaj, dopraw do smaku musztardą i przyprawami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wyśmienita pasta z sardynek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wyśmienita pasta z sardynek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wyśmienita pasta z sardynek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wyśmienita pasta z sardynek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wyśmienita pasta z sardynek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wyśmienita pasta z sardynek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wyśmienita pasta z sardynek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wyśmienita pasta z sardynek - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej