Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

null

null

null

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, osusz i potnij w kostkę, podsmaż razem z pokrojoną w plasterki cukinią, podlej odrobiną wody i duś przez kilka minut na małym ogniu.

Krok 2

Paprykę skrój w cienkie paseczki.

Krok 3

Gdy mięso i cukinia będą miękkie, osącz, wymieszaj z papryką, kukurydzą i fasolką. Dopraw na ostro do smaku i wyśmienitą sałatkę możesz podawać na stół.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej