Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

null

null

null

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, osusz i potnij w kostkę, podsmaż razem z pokrojoną w plasterki cukinią, podlej odrobiną wody i duś przez kilka minut na małym ogniu.

Krok 2

Paprykę skrój w cienkie paseczki.

Krok 3

Gdy mięso i cukinia będą miękkie, osącz, wymieszaj z papryką, kukurydzą i fasolką. Dopraw na ostro do smaku i wyśmienitą sałatkę możesz podawać na stół.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wyśmienita sałatka El- paso z cukinią - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej