
Składniki
250 opakowań
2 sztuki
0.5 kilograma
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
4 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
ravioli trzeba ugotować,
Krok 2
mięso w garnku usmażyć z cebulą i czosnkiem dodać koncentrat pomidorowy z 4 łyżki,
Krok 3
potem dodac 2 szklani wody i sosy w proszku na końcu dodac serki topione i wszystko na małym ogniu doprowadzić do wrzenia i gotowac do rozpuszczenia się serków
Krok 4
.Ugotowane ravioli połowę przełożyć na naczynia żaroodpornego zalać sosem z mięsem mielonym posypac serem żółtym startym,drugą część ravioli położyć na wierzch polać resztą sosu i posypać dużą ilością sera żółtego
Krok 5
Wsadzić do rozgrzanego do 220 stopni piekarnika i piec ok 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

trudne
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej





























