
Składniki
250 opakowań
2 sztuki
0.5 kilograma
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
4 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
ravioli trzeba ugotować,
Krok 2
mięso w garnku usmażyć z cebulą i czosnkiem dodać koncentrat pomidorowy z 4 łyżki,
Krok 3
potem dodac 2 szklani wody i sosy w proszku na końcu dodac serki topione i wszystko na małym ogniu doprowadzić do wrzenia i gotowac do rozpuszczenia się serków
Krok 4
.Ugotowane ravioli połowę przełożyć na naczynia żaroodpornego zalać sosem z mięsem mielonym posypac serem żółtym startym,drugą część ravioli położyć na wierzch polać resztą sosu i posypać dużą ilością sera żółtego
Krok 5
Wsadzić do rozgrzanego do 220 stopni piekarnika i piec ok 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej