Zapiekanka z czerwonej fasoli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

2 łyżki

null

1 łyżka

200 mililitrów

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, fasolkę odsącz.

Krok 2

Wymieszaj wszystkie składniki razem.

Krok 3

Naczynie żaroodporne wysmaruj masłem i wyłóż masę.

Krok 4

Zapiekaj w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej