Zapiekanka z czerwonej fasoli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zapiekanka z czerwonej fasoli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

2 łyżki

null

1 łyżka

200 mililitrów

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, fasolkę odsącz.

Krok 2

Wymieszaj wszystkie składniki razem.

Krok 3

Naczynie żaroodporne wysmaruj masłem i wyłóż masę.

Krok 4

Zapiekaj w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Crostini z serem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej