Zapiekanka z czerwonej fasoli

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0

0

0

2 łyżki

1 łyżka

200 mililitrów

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, fasolkę odsącz.

Krok 2

Wymieszaj wszystkie składniki razem.

Krok 3

Naczynie żaroodporne wysmaruj masłem i wyłóż masę.

Krok 4

Zapiekaj w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.

0

Opinie o przepisie

1 osoba ogląda przepis:
Placek z wiśniami
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej