Zapiekanka z czerwonej fasoli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zapiekanka z czerwonej fasoli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

2 łyżki

null

1 łyżka

200 mililitrów

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, fasolkę odsącz.

Krok 2

Wymieszaj wszystkie składniki razem.

Krok 3

Naczynie żaroodporne wysmaruj masłem i wyłóż masę.

Krok 4

Zapiekaj w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zapiekanka z czerwonej fasoli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
11 osób ogląda przepis:
Sałatka gyros
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej