Zapiekanka z pieczarkami i chili przepis – Zobacz na przepisy.pl

Zapiekanka z pieczarkami i chili

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

300 gramów

50 gramów

1 sztuka

2 sztuki

0.5 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kromki batonu posmaruj lekko masłem i na każdą kładź plaster czosnku i kawałek chilli.

Krok 2

Pieczarki i ser pokrój w plastry.

Krok 3

Kładź ser i pieczarki na kromki.

Krok 4

Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 100 stopni i piecz przez 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
5 osób ogląda przepis:
Zrazy kasztelańskie
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej