Zapiekanka z pieczarkami i chili przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zapiekanka z pieczarkami i chili

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

300 gramów

50 gramów

1 sztuka

2 sztuki

0.5 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kromki batonu posmaruj lekko masłem i na każdą kładź plaster czosnku i kawałek chilli.

Krok 2

Pieczarki i ser pokrój w plastry.

Krok 3

Kładź ser i pieczarki na kromki.

Krok 4

Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 100 stopni i piecz przez 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zapiekanka z pieczarkami i chili - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Babka jogurtowa z jagodami
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej