
Składniki
3 sztuki
500 gramów
1 sztuka
350 gramów
150 gramów
1 łyżeczka
1 gram
2 łyżki
0.5 łyżeczki
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bagietki przeciąć na pół. Wydrąży środek.
Krok 2
Pieczarki umyć i pokroić. Cebule pokroić w kostkę podsmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać pieczarki i smażyć aż woda odparuje. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Krok 3
Kurczaka zamarynować najlepiej dzień wcześniej w przyprawach z dodatkiem łyżki oliwy. Podsmażyć na rozgrzanej patelni. Wymieszać z pieczarkami i wszystko razem doprawić do smaku.
Krok 4
Farsz wyłożyć na bagietki. Posypać tartym serem mozzarella i zapiec w piekarniku około 10 minut w 180 stopniach.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa pikantna grubo mielona Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSłodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej