
Składniki
3 sztuki
2 łyżki
1 pęczek
1 pęczek
1 pęczek
1 pęczek
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Natkę pietruszki, szczypiorek, koperek i rzeżuchę drobno posiekaj.
Krok 2
Z pomidorów wydrąższ miąższ.
Krok 3
Zioła wymieszaj z twarożkiem i mlekiem.
Krok 4
Nadzieniem napełnij pomidory i podawaj.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej