Zielone nadzienie do pomidorów przepis – Zobacz na przepisy.pl

Zielone nadzienie do pomidorów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

2 łyżki

1 pęczek

1 pęczek

1 pęczek

1 pęczek

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Natkę pietruszki, szczypiorek, koperek i rzeżuchę drobno posiekaj.

Krok 2

Z pomidorów wydrąższ miąższ.

Krok 3

Zioła wymieszaj z twarożkiem i mlekiem.

Krok 4

Nadzieniem napełnij pomidory i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej