
Składniki
4 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
0.5 szklanki
1 sztuka
2 szczypty
2 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz i zagotuj ziemniaki, Zagotowane ziemniaki odcedź i wrzuć do miski potem dodaj do nich rozrobiony sos sałatkowy. Na opakowaniu pisze jak zrobić. Ziemniaki z sosem utłucz tłuczkiem i odstaw do ostygnięcia.
Krok 2
Zagotuj jajka na twardo, obierz i pokrój w plasterki.
Krok 3
Kapustę kiszoną włóż do miski, dodaj pieprz, sól i por i olej. Wymieszaj razem te składniki.
Krok 4
Ziemniaki po ostygnięciu włóż na patelnię i leciutko przesmaż.
Krok 5
Wszystko ładnie ułóż na talerzu..
Przepisy w Waszym wykonaniu
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej