
Składniki
4 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
0.5 szklanki
1 sztuka
2 szczypty
2 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz i zagotuj ziemniaki, Zagotowane ziemniaki odcedź i wrzuć do miski potem dodaj do nich rozrobiony sos sałatkowy. Na opakowaniu pisze jak zrobić. Ziemniaki z sosem utłucz tłuczkiem i odstaw do ostygnięcia.
Krok 2
Zagotuj jajka na twardo, obierz i pokrój w plasterki.
Krok 3
Kapustę kiszoną włóż do miski, dodaj pieprz, sól i por i olej. Wymieszaj razem te składniki.
Krok 4
Ziemniaki po ostygnięciu włóż na patelnię i leciutko przesmaż.
Krok 5
Wszystko ładnie ułóż na talerzu..
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej