Zupa z dwóch czekolad z bakaliami

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

22 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Deser dla tych, którzy są strasznie chudzi i bardzo, bardzo pragną utyć. Kuracja moją zupą czekoladową przynosi zdumiewające efekty!

Krok 2

Orzechy i migdały wymieszaj z cukrem waniliowym i podsmaż na maśle. Do ciemnej czekolady dodaj śmietankę, wymieszaj i zmiksuj z lodami czekoladowymi. Białą czekoladę zmiksuj z lodami śmietankowymi. Wlej na talerz warstwę kremu ciemnego, a na wierzchu rozlej krem jasny. Posyp orzechami i migdałami, podawaj od razu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa z dwóch czekolad z bakaliami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa z dwóch czekolad z bakaliami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa z dwóch czekolad z bakaliami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa z dwóch czekolad z bakaliami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa z dwóch czekolad z bakaliami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa z dwóch czekolad z bakaliami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa z dwóch czekolad z bakaliami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
7 osób ogląda przepis:
Sałatka Szefa
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej