Zupa z Pawii - zuppa pavese przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa z Pawii - zuppa pavese

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

18 sztuk

6 sztuk

1 litr

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj 18 malutkich grzanek z bułki, posyp je startym serem i trzymaj w ciepłym miejscu.

Krok 2

Do gorącego bulionu wbij 6 żółtek.

Krok 3

Podając zupę umieść na środku talerza żółtko, naokoło po 3 grzanki z serem, po czym zalej bulionem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa z Pawii - zuppa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa z Pawii - zuppa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa z Pawii - zuppa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa z Pawii - zuppa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa z Pawii - zuppa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa z Pawii - zuppa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa z Pawii - zuppa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa z Pawii - zuppa pavese - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej