Zupa z pszenicą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

93

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

4 łyżki

5 sztuk

null

null

1 pęczek

200 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pszenicę namocz i pozostaw na noc.

Krok 2

Następnego dnia ugotuj ją w świeżej wodzie.

Krok 3

W drugim garnku ugotuj startą jarzynę i ziemniaki pokrojone w kostkę. Przypraw.

Krok 4

Gdy pszenica będzie miękka dodaj ją do zupy. Dodaj olej i przypraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa z pszenicą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa z pszenicą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa z pszenicą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa z pszenicą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa z pszenicą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa z pszenicą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa z pszenicą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej