Składniki
3 sztuki
1 sztuka
3 łyżki
3 sztuki
1 sztuka
null
null
1 łyżka
1 pęczek
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj, a następnie ugotuj.
Krok 2
Ziemniaki pokrój w kostkę, a następnie zalej wrzątkiem. Dopraw i ugotuj wraz z włoszczyzną.
Krok 3
Cebulę posiekaj i podsmaż na oleju.
Krok 4
Dodaj do zupy wraz z miękką kapustą. Z oleju i mąki przygotuj zasmażkę i dodaj do reszty składników.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej