
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
null
0.5 szklanki
null
1 łyżka
null
1 pęczek
1 pęczek
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Włoszczyznę, ziemniaki pokrój w kostkę .
Krok 2
Kalarepę zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Koperek posiekaj.
Krok 3
Warzywa ugotuj w osolonej wodzie.
Krok 4
Gdy ziemniaki będą miękkie dodaj śmietanę wymieszaną z mąką.
Krok 5
Przypraw i posyp koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Szybka fasolka po bretońsku
30 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej