3-BIT

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

31 osób wydrukowało

Pobierz pdf

33 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

0.5 litra

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Budyń ugotować w 0,5 litrze mleka, do gorącego budyniu wsypać kisiel i wymieszać, wystudzić i połączyć z Kasią.

Krok 2

Ubić śmietanę, galaretkę rozpuścić w 1 szklance wody, wystudzić i dodać do ubitej śmietany, powoli łączyć.

Krok 3

Na blaszkę wyłożyć papier, a następnie: 1. Herbatniki (petitki), 2. Krem, 3. Herbatniki (petitki), 4. Mleko skondensowane, 5. Herbatniki (petitki), 6. Śmietana z galaretką. SMACZNEGO!!!!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • 3-BIT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • 3-BIT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • 3-BIT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • 3-BIT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • 3-BIT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • 3-BIT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • 3-BIT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
3-BIT
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej