3-bit

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

28 osób wydrukowało

Pobierz pdf

45 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

2 sztuki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotowujemy krem budyniowy i bitą śmietanę według przepisu.

Krok 2

1.warstwa - herbatniki, 2. warstwa - masa kajmakowa, 3. warstwa - masa budyniowa, 4. warstwa - herbatniki, 5. warstwa - masa kajmakowa, 6. warstwa - herbatniki, 7. warstwa - bita śmietana.

Krok 3

Na samą górę zetrzeć trochę czekolady

1

Opinie o przepisie

  • Ilona Plenzler

    Ilona Plenzler , 02.01.2017

    witam,na jaki rozmiar blachy jest przepis?

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Tarta bananowa
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

średnie

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej