Abba - Achcharu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Abba - Achcharu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

4 sztuki

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę umyj i poszatkuj, marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach, chili pokrój na trzy części, a cebulę pokrój na plasterki.

Krok 2

Do pokrojonych warzyw dodaj szalotki oraz musztardę i dobrze wymieszaj.

Krok 5

Przez dwa dni mieszaj kapustę od czasu do czasu. A następnie poprzekładaj ją do słoików i trzymaj w chłodnym miejscu.

Krok 3

Wymieszaj olej z sosem Knorr.

Krok 4

Wlej sos do kapusty i całość dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Szpinakowe naleśniki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej