
Składniki
2 sztuki
null
2 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
4 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę umyj i poszatkuj, marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach, chili pokrój na trzy części, a cebulę pokrój na plasterki.
Krok 2
Do pokrojonych warzyw dodaj szalotki oraz musztardę i dobrze wymieszaj.
Krok 5
Przez dwa dni mieszaj kapustę od czasu do czasu. A następnie poprzekładaj ją do słoików i trzymaj w chłodnym miejscu.
Krok 3
Wymieszaj olej z sosem Knorr.
Krok 4
Wlej sos do kapusty i całość dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej