Abba - Achcharu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Abba - Achcharu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

4 sztuki

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę umyj i poszatkuj, marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach, chili pokrój na trzy części, a cebulę pokrój na plasterki.

Krok 2

Do pokrojonych warzyw dodaj szalotki oraz musztardę i dobrze wymieszaj.

Krok 5

Przez dwa dni mieszaj kapustę od czasu do czasu. A następnie poprzekładaj ją do słoików i trzymaj w chłodnym miejscu.

Krok 3

Wymieszaj olej z sosem Knorr.

Krok 4

Wlej sos do kapusty i całość dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Faworki z indyka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej