Abba - Achcharu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Abba - Achcharu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

4 sztuki

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę umyj i poszatkuj, marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach, chili pokrój na trzy części, a cebulę pokrój na plasterki.

Krok 2

Do pokrojonych warzyw dodaj szalotki oraz musztardę i dobrze wymieszaj.

Krok 5

Przez dwa dni mieszaj kapustę od czasu do czasu. A następnie poprzekładaj ją do słoików i trzymaj w chłodnym miejscu.

Krok 3

Wymieszaj olej z sosem Knorr.

Krok 4

Wlej sos do kapusty i całość dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Abba - Achcharu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Karpatka
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej