Apetyczna zupa z karpia

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

null

null

3 łyżki

1 pęczek

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wypatroszoną i oczyszczoną rybę umyj i odfiletuj.

Krok 2

Gˆotuj wraz z pˆłetwami zalej wodą, dodaj obraną i pokrojoną w kostką wˆłoszczyznę oraz posiekaną, podsmażoną cebulę.

Krok 3

Gotuj do miękko˜ci. Kawałˆki ryby osącz i wyrzuć.

Krok 4

Warzywa zmiksuj razem z zupą.

Krok 5

Filety pokrój w paski i gotuj w wywarze przez 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Apetyczna zupa z karpia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Apetyczna zupa z karpia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Apetyczna zupa z karpia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Apetyczna zupa z karpia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Apetyczna zupa z karpia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Apetyczna zupa z karpia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Apetyczna zupa z karpia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Chłopski garnek
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej