
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
null
null
3 łyżki
1 pęczek
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wypatroszoną i oczyszczoną rybę umyj i odfiletuj.
Krok 2
Gˆotuj wraz z pˆłetwami zalej wodą, dodaj obraną i pokrojoną w kostką wˆłoszczyznę oraz posiekaną, podsmażoną cebulę.
Krok 3
Gotuj do miękko˜ci. Kawałˆki ryby osącz i wyrzuć.
Krok 4
Warzywa zmiksuj razem z zupą.
Krok 5
Filety pokrój w paski i gotuj w wywarze przez 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej