Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
null
null
3 łyżki
1 pęczek
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wypatroszoną i oczyszczoną rybę umyj i odfiletuj.
Krok 2
Gotuj wraz z płetwami zalej wodą, dodaj obraną i pokrojoną w kostką włoszczyznę oraz posiekaną, podsmażoną cebulę.
Krok 3
Gotuj do miękkoci. Kawałki ryby osącz i wyrzuć.
Krok 4
Warzywa zmiksuj razem z zupą.
Krok 5
Filety pokrój w paski i gotuj w wywarze przez 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej