
Składniki
null
2 łyżki
1 szklanka
null
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety podziel na mniejsze kawałki, umyj, osusz, skrop sokiem z cytryny, natrzyj ziołami i odłóż na 2 godziny do lodówki.
Krok 2
Płatki kukurydziane pokrusz.
Krok 3
Panieruj rybę po kolei w mące, roztrzepanym jajku i płatkach kukurydzianych.
Krok 4
Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Zapiekanka makaronowa "PYCHOTKA"
45 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej