
Składniki
null
2 łyżki
1 szklanka
null
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety podziel na mniejsze kawałki, umyj, osusz, skrop sokiem z cytryny, natrzyj ziołami i odłóż na 2 godziny do lodówki.
Krok 2
Płatki kukurydziane pokrusz.
Krok 3
Panieruj rybę po kolei w mące, roztrzepanym jajku i płatkach kukurydzianych.
Krok 4
Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej