Składniki
null
2 łyżki
1 szklanka
null
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety podziel na mniejsze kawałki, umyj, osusz, skrop sokiem z cytryny, natrzyj ziołami i odłóż na 2 godziny do lodówki.
Krok 2
Płatki kukurydziane pokrusz.
Krok 3
Panieruj rybę po kolei w mące, roztrzepanym jajku i płatkach kukurydzianych.
Krok 4
Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Kaszanka grillowana w papilotach
35 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej