
Składniki
2 sztuki
1 łyżeczka
0.5 łyżeczki
10 sztuk
1 opakowanie
4 łyżki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ciasto rozwiń i wyłóż razem z papierem pergaminowym na średniej wielkości tortownicy. Zagnieć boki i ponakłuwaj ciasto widelcem.

Krok 2
Na samym spodzie rozsmaruj odrobinę sosu czosnkowego i ułóż pokrojone w plasterki, umyte, pomidory i pokruszony kozi ser.

Krok 3
Oprósz przyprawami – pieprzem i bazylią, dopraw solą. Obłóż plasterkami oliwek.

Krok 4
Zapiecz przez 20 minut w temperaturze 180 st. C.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bazylia z krajów śródziemnomorskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej