Aromatyczne ziołowe chipsy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Aromatyczne ziołowe chipsy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

null szczypt

null szczypt

null

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki obierz i potnij w cieniutkie plasterki.

Krok 2

Ułóż je płasko na wysmarowanej tłuszczem blaszce, oprósz solą, pieprzem i ziołami.

Krok 3

Piecz w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 15 minut do czasu aż staną się złociste i chrupiące.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczne ziołowe chipsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczne ziołowe chipsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczne ziołowe chipsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczne ziołowe chipsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczne ziołowe chipsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczne ziołowe chipsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczne ziołowe chipsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Aromatyczne ziołowe chipsy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
15 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej