
Składniki
6 sztuk
null szczypt
null szczypt
null
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki obierz i potnij w cieniutkie plasterki.
Krok 2
Ułóż je płasko na wysmarowanej tłuszczem blaszce, oprósz solą, pieprzem i ziołami.
Krok 3
Piecz w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 15 minut do czasu aż staną się złociste i chrupiące.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej